8 Overwegingen om te investeren in één van de 38 duurzame lodges op Landal De Wedderplassen.

1. Een verrassend veelzijdige omgeving

In een onontdekt stukje Nederland, tussen groen en water, verrijst het kleinschalige park Landal De Wedderplassen. Een plek waar je kunt ontspannen met de voetjes in het zand, waar je je hoofd leeg kunt maken op het water en waar de natuur nog ongerept is. Geen massa, maar iets exclusiefs. Waar in Nederland vind je dit nog?

2. Onder architectuur gebouwde lodges

De woningen zijn ontworpen onder architectuur door The-Modular Movement. De design signatuur van Roberto Meyer, partner binnen The-Modular Movement, is terug te vinden in alles: duurzaam, innovatief, pragmatisch en tegelijk heel spannend en speels. Met hier en daar een twist. Met liefde voor details en met een scherp oog voor de omgeving. De zeer duurzame houten woningen zijn van ontwerp tot productie vervaardigd door The-Modular Movement. Helemaal op maat voor dit bijzondere project.

3. Lodges die klaar zijn voor de toekomst

Alle vakantiewoningen zijn energieneutraal door de aanwezigheid van een warmtepomp en zonnepanelen. Ook is er sprake van een hoge isolatiewaarde en is er Triple glas verwerkt. De elektrische auto kun je opladen aan de eigen laadpaal.

4. Turn-key oplevering

De 4-, 6- en 8-persoons lodges worden turn-key opgeleverd. Dit betekent dat de gehele inrichting, tot aan het laatste theelepeltje aan toe, bij de prijs is inbegrepen. Dit geldt ook voor de tuinaanleg. De speels aangelegde tuinen (met tuinmeubilair) grenzen aan het water en beschikken over een eigen vlonder.

Als koper kun je kiezen voor een sauna met buitendouche óf een buitenkeuken op het overdekte terras. Dit maakt de lodges extra aantrekkelijk voor de verhuur. Je wordt als koper volledig ontzorgd. Na oplevering hoef je zelf niets meer te regelen en kan de vakantiewoning direct in gebruik genomen worden.

5. Hoogwaardige woningfaciliteiten

De 4-, 6- en 8-persoons lodges zijn kwalitatief hoogwaardig en worden bijzonder compleet opgeleverd. Er is bij dit project nergens op bezuinigd. ‘Standaard’ zijn alle vakantiewoningen voorzien van luxe keukens met o.a. inductiekookplaat, wijnklimaatkast en Quooker kraan. Elke kast en elk meubelstuk is op maat gemaakt, speciaal voor jouw lodge, zodat alles in balans is. Alle gasten beschikken als het ware over een eigen ‘hotelkamer’. De slaapkamers zijn namelijk allemaal voorzien van een eigen badkamer en televisie. Zo kun je samen genieten, maar wel in alle privacy.

6. Een kleinschalig en exclusief park

Landal De Wedderplassen bestaat uit slechts 38 lodges. Steeds meer gasten zijn op zoek naar rust en ruimte tijdens hun vakantie, maar wél met de nodige voorzieningen binnen handbereik. Dit park ligt pal naast het Weddermeer, waarin je heerlijk kunt zwemmen en suppen. Het park zal gaan beschikken over kleinschalige faciliteiten als een pannenveldje en jeu-de-boules baan.

Bij het clubhuis kunnen gasten terecht voor vragen en het lenen van de juiste benodigdheden, maar bijvoorbeeld ook voor een drankje en hapje bij aankomst. Het naastgelegen restaurant biedt uitkomst als er geen zin is om te koken en bij het naastgelegen park kunnen fietsen en kano’s gehuurd worden.

7. Oplevering op korte termijn

Kopen betekent vrijwel direct genieten en renderen en dat is vrij uniek bij nieuwbouw. Fase 1 is volledig op voorraad gebouwd en ingericht, zodat de lodges na aankoop op zeer korte termijn in gebruik genomen kunnen worden.

8. Verhuur door Landal GreenParks

Landal GreenParks verzorgt de verhuur, marketing en verhuuradministratie van Landal De Wedderplassen. Een bewuste en verantwoorde keuze, want Landal GreenParks is toonaangevend in het management, het beheer en de verhuur van recreatieparken. Het geeft een fijn gevoel als dit goed geregeld is en je hier als eigenaar geen omkijken naar hebt.

In 6 stappen naar eigenaar

Achtergrond afbeelding